Har du nån gång undrat vad företag kan få ut av att vara aktiva på sociala medier? Har du tagit steget redan, men behöver hjälp att lära dig vad som funkar och inte funkar? Mediastrategerna Andreas och Simon bjuder in er till en halv dags föreläsning och workshop i de sociala mediernas tecken!

 

Dagens agenda:
* Vi börjar halvdagen med en föreläsning om vad ett företag har att vinna på att vara aktiv i sociala medier.
* Fikapaus.
* Vad man bör undvika inom sociala medier.
* Vad ska man göra för att lyckas med sin satsning i sociala medier.
* Löpande under passet kommer workshops så du får omsätta teorin i praktiken igen.

Lär dig hur du kan skapa relationer till dina kunder, stärka ditt varumärke, spara pengar och hitta nya kunder på ett tidseffektivt sätt. Varje del av föreläsningen bryts upp av ett block med workshop.

Efter fikapausen går vi vidare med vad man absolut inte ska göra i sociala medier. Du lär dig undvika fällorna som kan bli pinsamma och får sätta upp strategier om något går fel. Slutligen går Andreas och Simon igenom vad man ska göra för att lyckas riktigt bra i sociala medier. Goda exempel och tips varvas även här med workshops så att du får testa själv.

Kvällen avslutas med att vi gemensamt äter middag innan kvällen avslutas runt klockan 19. För de som önskar, går det bra att mingla vidare och diskutera dagens lärdomar.

Låter det intressant? För bara 1900 kr exklusive moms kan du lyfta ditt social media-kunnande många snäpp och känna att du förstår psykologin bakom vår nya kommunikationskanal.

Dagen erbjuder tips om:
* Skapa relationer till kunder
* Stärka ditt varumärke
* Spara pengar
* Tidseffektivisering
* Hitta nya kunder