I tisdags kväll kl 20:00 släpptes årets biljetter till Sweden Social Web Camp.  Som en del av den sociala webb-bubblan är det svårt att undgå hetsen kring SSWC som det kallas i folkmun. Ett event full av inspiration, kunskap och kärlek till både webben och människorna i och kring den. Det här inlägget dedikeras helt och hållet åt eventet och människorna som gör det fantastiskt. 

Fjolårets SSWC var mitt första. Det var min första kontakt och ett studiebesök till den nya världen jag höll på att öppna dörrarna till. Veckan efter började jag min webbkommunikatör och social medier-utbildning på Medieinstitutet.

ÅK DIT

Har du inte varit där förut och har en förkärlek till öppna och trevliga människor med brinnande intresse av webben, sociala medier, journalistik, PR, kommunikation, marknadsföring, startups, kodning eller tech så är detta stället för dig. Sen att det är beläget på en fager skärgårdsö i Blekinge med namn Tjärö är bara en bonus. En nördsemester där deltagarna sätter agendan och eluttaget för att ladda din laptop, padda eller telefon bara är inom en arms räckvidd.

2009 startade eldsjälarna Kristin Heinonen och Tomas Wennström det första SSWC och det glädjer mig att de fortsätter att anordna eventet. På bara två dagar har 286 av 400 biljetter blivit sålda. Samtliga sängplatser på ön försvann bara minuter efter biljettsläppet i tisdags, så det är tält som gäller för mig och många andra. Trots lite regn förra året tycker jag att tältplats fungerade utmärkt.

Se nu till att få ta del av något oförglömligt. Överst i mitt inlägg hittar du länken till SSWC. På deras hemsida hittar du allt du behöver för boka biljett, tåg ner och tältplats. Join the revolution – vi syns där. Missa inte förra årets film och länkar till andra inlägg här under!

Den officiella filmen för 2012 SSWC

 

 

Läs några blogginlägg om förra årets SSWC:

SSWC – allt annat än en öde ö – skriven av Mikael Engvall från Social Factory

En fullspäckad första dag på Sweden Social Web Camp – skriven av Feffe Kaufmann

Att sätta ord på SSWC – skriven av Jonas Leijon

Det ligger i vår natur att hajpa SSWC – skriven av Therese Reuterswärd.

Kära dagbok – jag minns #sswc 2011 – skriven av Per Axbom (I detta inlägg finns massor av länkar till andra inlägg)